szeptember utolsó hetében

Egy remek hét után, amit ma délelőtt egy fergeteges Zenekuckó zárt le /képek hamarosan a facebookon/ a jövő hétre is sok jó programot ajánlunk Nektek. Kétszer is találkozhattok Mariskával. Először csütörtök du. 5-kor, a Medve és a macska közös kalandjáról mesél és bábozik Nektek, aztán vasárnap délelőtt 10-től, az idei első Mariska Matinén is találkozhattok Vele.   Lesz közös játék,  kézműves foglalkozás, zene és persze Mariska bábszínháza is. És ha nálunk reggeliztek, lesz friss croissant, kakaó, limonádé és talán valami meglepetés is.
De ne hagyjuk ki a pénteket sem. 5-től lesz újra DalolkaBarkács, amikor is Kárász Eszter lesz a vendéglátó. Ettől a héttől vehettek már kedvezményes délutáni jegyet is, ami 1600,-Ft és a foglalkozás és este 7-ig a játékszoba használatát is tartalmazza.
Figyelem! Szintén a jövő héttől, a délutáni nyitva tartás is változik. Kedden, csütörtökön és pénteken is este 7-ig leszünk nyitva, hétfőn és szerdán pedig 5-ig.

Sokan érdeklőnek a Parkovis csoport után is. Van egy jó hírünk! úgy tűnik októbertől lesz egy szabad hely!
Kedves Mariska rajongók!!! Mariska ott járt tegnap a Parksarokban:), ma még nem lesz Mariska bábszínháza, de a jövő héten már BIZTOS( mi már a műsort is tudjuk, hétvégén eláruljuk!), viszont addig is gyertek, mert hagyott nektek egy kis meglepetést a pulton!!! (kicsi kártyák az ovis jelekkel, Jó színezést)


Ezt a dobozt keresd a pulton:




szeptember második hetében

Egy kis ízelítő a parkovisok programjaiból, hogy miket tervezünk a hétre:


Hétfő: kis irodalomi nevelés mesébe ágyazva, újra előkerül a színház, s el is játsszuk mesénket, zenével, csörgőkkel, ahogy már az lenni szokás :) !!!! Új függönyünk van hátul, remek hangulatot teremt, mikor behúzzuk :) Akinek kedve van, hozza otthoni hangszerét! 

Kedd: a meséhez kapcsolódó kis környezeti nevelés - talán virágot is ültetünk :) -
s ,,mütyürkézés".

Szerda: "háziaskodunk"!  Sütünk, főzünk, és meglepetés uzsonna vár a gyerkőcökre ;)

Csütörtök: folytatjuk felmérésünket Edina s Eszter vezetésével, majd egy kis matek: előkerülnek az új logikai játékok az üveges szekrényből :)

Péntek: akadálypálya!!! Bent vagy kint? Ez csupán az időjáráson múlik. Hogyha benti, mert esik, akkor diázunk egy kicsit még a kisszobában :D hmm....ezt mondjuk minden nap megtehetjük ;)


És persze pénteken délután 17:00 DALOKA gyertek kicsik és nagyok!!!

Mariska bábszínháza október 3.-án 17:00


Szeptember első hetében

Kedves Barátaink!

    Nincs mese – bár nálunk azért minden nap van – szeptember lett, kezdődik az iskola és az óvoda is, azok a szerencsések is bekényszerülnek a városba, akik az utolsó percig nyaralhattak . A Parksarok az augusztusi szünet után már a múlt héten kinyitott, a parkovisok is fokozatosan visszatérnek, elkezdődtek a beszoktatások is. Könnyű dolgunk van, mert a csoport többsége már igazi nagyfiú és nagylány, aki mindenben segíti a kicsiket és persze az óvonéniket is.
   A piknikre vége elkészült a Parksarok Színház őszi programja is, a kirakatban már lehet tanulmányozni de persze hírlevélben is elküldjük mindenkinek, akit elérünk. Ha még nem iratkoztatok fel hírlevélben, a honlapon megtehetitek.
Állandó programjaink közül ezen a héten péntek délután 5-től már lesz Dalolka barkács, Mariska bábszínháza pedig  szeptember 19-én , csütörtökön nyitja meg kapuit. Kicsit szomorú hírünk is van a Dalolkásoknak. A kedd délelőtti foglalkozásokat a következő félévben biztosan nem tudjuk folytatni, de Kárász Eszterrel gondolkozunk, nem tudnánk-e egy megfelelő délutáni időpontot találni.

Továbbra is várjuk de 10-12.30-ig és du. 15.30-19-ig a játszószobába a játszani vágyókat valamint előzetes egyeztetés után a Parkoló szolgáltatás is várja az átmenetileg felügyeletre szoruló gyerekeket.