szeptemberi újdonságok


A hét elején egy hónapi pihenés után újra kinyílt a Parksarok. A parkovisok már nagyon várták, hogy újra együtt lehessenek a barátaikkal, meg persze mi is, hogy újra láthassuk Őket. Remek napjaink van. Igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ennyire helyes gyerekek vesznek körül minket. 
Lassan beindulnak a délutáni és hétvégi foglalkozások is. Hétfőn délutánonként "Síppal-dobbal" címmel kreatív zenei foglalkozás indul, aminek rövid beköszöntőjét alább láthatjátok. Örülünk, hogy ilyen jellegű foglalkozásoknak is helyet biztosíthatunk. 



   Szeptember 18-án , csütörtökön folytatódik Mariska BÁBOS sorozata a szokott időben, 5 órától. Mariska egyéb elfoglaltságai miatt egyenlőre csak kéthetente tervezi a foglalkozást, de dolgozunk rajta, hogy minden csütörtök "jóllakathassuk" a bábszínházra éhezőket.
    Készülődik egy új kreatív foglalkozás is, amit Győri Bori tervez indítani a "Kisladik" projekt keretében. Ha már összeállt, azonnal plakátoljuk. Reméljük a Daloka is hamarosan folytatódik!
   Összeállt már az őszi Parksarok színházi program sorozat is. Évadnyitó előadás a sokak által szeretett és ismert Zenekuckó szeptember 27-én. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése